Παρί Σεν Ζερμέν : Ο Καβάνι θέλει να φύγει λόγω Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν : Ο Καβάνι θέλει να φύγει λόγω Νεϊμάρ

Ο αποκλεισμός από την Ρεάλ Μαδρίτης έχει φέρει αναταραχή και σύντομα... ανακατατάξεις στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Έντισον Καβάνι να σκέφτεται να αποχωρήσει από την Πόλη του φωτός λόγω της έλλειψης αρμονίας που έφερε στο εσωτερικό του συλλόγου η απόκτηση του Νεϊμάρ. Στα 60 εκατομμύρια ευρώ κοστολογείται ο Ουρουγουανός, που έχει «μνηστήρες» σε Αγγλία και Ισπανία.

Από τότε που ο Νασέρ αλ Κελαϊφί ανέλαβε τις τύχες της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ρίξει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυσή της. Έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, τρία League Cup, πέντε γαλλικά Super Cup και φέτος ετοιμάζεται για μερικούς ακόμα εντός των συνόρων τίτλους.

«Μέσα» τα πάνε καλά, στην Ευρώπη, όμως, οι Παριζιάνοι έχουν θέματα: το 2013 και το 2015 αποκλείστηκαν από την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά, το 2014 από την Τσέλσι και το 2016 από την Μάντσεστερ Σίτι στην ίδια φάση, πέρυσι στους «16» από τους «Μπλαουγκράνα» (χθες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το αλήστου μνήμης 6-1 στο Καμπ Νόου) και φέτος στην ίδια φάση από την Ρεάλ Μαδρίτης, αποδεικνύοντας πως παρά τις επενδύσεις, δεν είναι οι ικανοί για το βήμα παραπάνω.

Ο δίκαιος αποκλεισμός από τους Μερένχες (3-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με ανατροπή στο 1-2 στο Παρκ ντε Πρενς, σκορ που θα μπορούσε να… ξεφύγει στο τελευταίο τέταρτο με τις φαρμακερές αντεπιθέσεις των ποδοσφαιριστών του Ζινεντίν Ζιντάν) έφερε διοικητική και ποδοσφαιρική «μουρμούρα», η μουρμούρα έφερε αναταραχή και η αναταραχή αναμένεται να φέρει σύντομα ανακατατάξεις, με τον Μαρκίνιος να κάνει μεν ενωτικές δηλώσεις -κυρίως με αποδέκτη τον Νεϊμάρ- μετά τον αποκλεισμό, αλλά ήδη αρκετά αστέρια της Παρί να κάνουν σκέψεις αποχώρησης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένας από αυτούς, σύμφωνα με την Le Parisien, είναι ο Έντισον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός σέντερ φορ, ο οποίος στα τέλη Γενάρη πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας με τους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την Παρί το καλοκαίρι, έχοντας μάλιστα αρκετούς «μνηστήρες» σε Premier League και Primera Division, ενώ για την περίπτωσή του δεν αποκλείεται να ασχοληθούν και ομάδες της Serie A, όπου αγωνιζόταν προηγουμένως ο Matador με τη φανέλα της Παλέρμο και της Νάπολι.

Ο 31χρονος επιθετικός έχει δυσαρεστηθεί από την έλλειψη αρμονίας που έφερε η μεταγραφή-ρεκόρ του Νεϊμάρ (αρμονία που ο ίδιος είχε βρει μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς) και αυτός είναι ένας από τους λόγους που εξετάζει τις επιλογές για το μέλλον του, με το δημοσίευμα να συμπληρώνει πως η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αγγίζει τα 60.000.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο 2020 και τον κάνει πλουσιότερο κατά 18.000.000 ετησίως.

38 συμμετοχές, 33 γκολ και 8 ασίστ για τον Matador σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Θυμηθείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του… 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ