Παρί Σεν Ζερμέν : Θέλει 400 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν : Θέλει 400 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ αποτελεί τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι, όμως η τιμή που έχει θέσει η Παρί Σεν Ζερμέν είναι τουλάχιστον απαγορευτική.

Μπορεί ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν να επαναλαμβάνει ότι είναι αδύνατο ο Νεϊμάρ να αφήσει την γαλλική ομάδα το καλοκαίρι, όμως όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα As, οι Παριζιάνοι θέλουν 400 εκατομμύρια ευρώ ευρώ προκειμένου να ανοίξουν την πόρτα στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Ο Νεϊμάρ αποτελεί τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, που όμως φαίνεται πλέον γνωρίζει και την τιμή του. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, απεσταλμένοι από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη, αλλά και δύο δικηγόροι συναντήθηκαν στο Παρίσι για να διερευνήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής.

Κατά την συνάντηση οι εκπρόσωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, ενημέρωσαν τον πατέρα του Νεϊμάρ για το ενδιαφέρον τους αλλά και την πρόθεση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις 400 εκατομμύρια ευρώ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη Μαδρίτη, γνωρίζουν, εδώ και μήνες ότι ο Νεϊμάρ θέλει να παίξει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και η επιθυμία είναι αμοιβαία, όπως κατέστησε σαφές ο Φλορεντίνο Πέρεθ στις 7 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλαβε τη Χρυσή Μπάλα στο Παρίσι.

«Ο Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει περισσότερες προϋποθέσεις για να κερδίσει το βραβείο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας σύλλογος που δίνει αυτό που χρειάζεται για έναν σπουδαίο παίκτη», είχε πει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ