Ντάνι Άλβες : «Πρέπει να είμαστε υποκριτές για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο»

Ντάνι Άλβες : «Πρέπει να είμαστε υποκριτές για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο»

Θέση για τις δηλώσεις του Μάριο Μπαλοτέλι, μετά το σχόλιο που έκανε ο ίδιος για τον θάνατο του Νταβίντε Αστόρι και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, πήρε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Ντάνι Άλβες.

Στις 5 Μαρτίου, ο Ντάνι Άλβες κλήθηκε να μιλήσει για τον αιφνίδιο χαμό του Νταβίντ Αστόρι και τα λεγόμενα του προκάλεσαν αντιδράσεις. «Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια του Αστόρι για την απώλειά του. Σκέφτομαι καμιά φορά για τη ζωή και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είμαστε εδώ για ένα σκοπό, τον οποίο μόλις πραγματοποιήσουμε, πάμε κάπου αλλού. Ίσως να εκπλήρωσε αυτόν τον στόχο σε αυτόν τον χαοτικό κόσμο και να πήγε σε έναν άλλο, καλύτερο», είχε δηλώσει αρχικά.

«Ίσως, βέβαια, να άφησε πίσω του σημαντικά πράγματα. Καθημερινά σε αυτόν τον κόσμο πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά από την πείνα και αυτό δεν έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο και την ίδια προβολή. Είμαστε εδώ προσωρινά και όταν έρθει η ώρα μας, φεύγουμε. Εμείς δεν ενοχλούμαστε τόσο, γιατί δεν το ξέραμε τόσο καλά. Λυπάμαι για την οικογένειά του. Είμαστε μακριά της, αλλά λυπόμαστε για την απώλεια του συναδέλφου μας», είχε προσθέσει ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει μάλιστα τον Αστόρι ως ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους.

Ένα από τα δημόσια πρόσωπα που πήραν θέση για τις δηλώσεις του Ντάνι Άλβες, ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι. «Δεν ήταν λάθος ό,τι είπε, απλά μπορούσε να το κρατήσει για τον εαυτό του. Μπορούσε απλά να στείλει τα συλλυπητήριά του και να μη λέει βλακείες. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια σχόλια όταν μιλάμε για θάνατο. Ο Αστόρι ήταν πολύ καλός και ευγενικός τύπος, έπαιξα μαζί του στην Εθνική. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω στην κηδεία του, καθώς έχω προπόνηση, αλλιώς θα έμπαινα στο αμάξι μου και θα πήγαινα», ήταν τα λόγια του Σούπερ Μάριο, που ειρήσθω εν παρόδω κλήθηκε ξανά στην εθνική από τον Τζίτζι ντι Μπάτζιο για τα προσεχή φιλικά κόντρα σε Αγγλία και Αργεντινή.

Μετά και την απάντηση του Μάριο Μπαλοτέλι, η οποία βρήκε αρκετούς υποστηρικτές, ο Ντάνι Άλβες πήρε εκ νέου θέση και απολογήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλλει τον οποιονδήποτε. «Αν όσα ανέφερε ο Μπαλοτέλι έχουν ειπωθεί, δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω τον οποιονδήποτε. Ζω σε έναν κόσμο στον οποίο πρέπει να είμαστε υποκριτές για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Νιώθω στεναχωρημένος, αν προσέβαλα κάποιον, ζητώ συγγνώμη», ήταν το λιτό μήνυμα του 34χρονου Βραζιλιάνου μπακ μέσω του γνωστού Μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ