Μαρσέιγ – Μπορντό 1-0

Μαρσέιγ – Μπορντό 1-0

Το γκολ του Φλοριάν Τοβέν στο 34' ήταν αρκετό για τη Μαρσέιγ, προκειμένου να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Μπορντό στο Βελοντρόμ.

Σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στην Μπορντό πήρε η Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μασσαλούς ήταν ο Φλοριάν Τοβέν, ο οποίος χάρη στο δικό του στο 34′ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός διανύει την καλύτερη σεζόν με τον γαλλικό σύλλογο και το δείχνει με κρίσιμα τέρματα που πετυχαίνει.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο καλά στο Βελοντρόμ και δεν άργησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Από την άλλη η Μπορντό είχε πιο αμυντική στάση και περίμενε να «χτυπήσει» σε κάποια αντεπίθεση.

Οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσία έβγαιναν κατά κύματα μπροστά. Σε μία επίθεσή τους κέρδισαν κόρνερ. Ο Ντιμίρι Παγέ το εκτέλεσε με τον Φλοριάν Τοβέν να πηδάει πιο ψηλά απ’ όλους και να σκοράρει στο 37′.

Από εκεί και πέρα μέχρι και το τέλος η Μπορντό όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους με τη Μαρσέιγ να παίρνει μία σημαντική νίκη όσον αφορά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, μιας και η Λιόν έχασε πολύτιμο έδαφος, αφού έμεινε στο εκτός έδρας ματς με τη Λιλ στο 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στα γκολ του Τραορέ στο 21′ και στο 44′. Ωστόσο, η Λιόν δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μιας και οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με τον Πεπέ στο 61′ και με τον Αραούχο στο 85′ έφεραν το ματς στα ίσα.

Αυτή είναι η τρίτη φορά φέτος που οι Γκον βρίσκονται μπροστά με δύο γκολ και στο τέλος δεν παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ