Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 4-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 4-0

Με τον Καβάνι να ανοίγει το σκορ και να γίνεται ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας (!), η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 4-0 της Μονπελιέ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Στα θετικά αποτελέσματα στη Ligue 1 επέστρεψε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε 4-0 της Μονπελιέ, σε ένα άκρως ιστορικό παιχνίδι. Ο Έντισον Καβάνι, ο οποίος στο 11′ άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Ραμπιό, έφθασε τα 157 γκολ με την ομάδα (σε μόλις 229 συμμετοχές, έχοντας και 28 ασίστ), ξεπέρασε κατά ένα τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και είναι από σήμερα ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εξάκις πρωταθλήτριας Γαλλίας!

Στο 40′ ο Νεϊμάρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από το σημείο του πέναλτι (έφθασε τα 7/7 σε Ισπανία και Γαλλία), ο Ντι Μαρία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 70′ , με τον Βραζιλιάνο άσο να διαμορφώνει στο 82′ το τελικό 4-0 και εμπλέκεται πλέον σε 29 γκολ στη Ligue 1 (17 γκολ, 11 ασίστ), τα περισσότερα από κάθε άλλων στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Παράλληλα, η Παρί Σεν Ζερμέν ανέβασε το κοντέρ της επίθεσης στα 71 γκολ και είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα στο TOP5 (Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία), ξεπερνώντας κατά ένα τη Μάντσεστερ Σίτι που αυτό το Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε λόγω της διεξαγωγής του τέταρτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας.

Παρί Σεν Ζερμέν (Έμερι): Αρεολά, Μουνιέρ, Σίλβα (46′ Μαρκίνιος), Κιμπεμπέ, Κιρζάβα, Λο Κέλσο, Ραμπιό (77′ Νκουνκού), Ντράξλερ (67′ Παστόρε), Ντι Μαρία, Καβάνι, Νεϊμάρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ