Παρί Σεν Ζερμέν – Ντιζόν 8-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντιζόν 8-0

Σε μία νέα παράσταση του Νεϊμάρ, ο οποίος σκόραρε τέσσερα γκολ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εντός έδρας με σκορ 8-0 της Ντιζόν.

Πλάκα κάνει στις γαλλικές ομάδες ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος φορ στο εντός έδρας ματς της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ντιζόν σημείωσε τέσσερα τέρματα και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι Παριζιάνοι να πάρουν τη νίκη με σκορ 8-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αγριεμένοι στην αναμέτρηση και δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ στο 4′ με τον Ντι Μαρία. Το 2-0 έγινε στο 15′ από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό με τον Καβάνι να «χτυπάει» στο 23′ και να «γράφει» το 3-0 και κάπως έτσι έφτασε τα 156 γκολ με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που είναι πρώτος στη σχετική λίστα.

Ωστόσο, οι Παριζιάνοι δεν είχαν καμία πρόθεση να σηκώσουν το πόδι τους από το γκάζι και συνέχισαν να… πυροβολούν. Το 4-0 διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στο 42′ με τον Βραζιλιάνο φορ να ντουμπλάρει τα τέρματά του στο 57′.

Αλλά δεν είχε καμία πρόθεση να μείνει σε αυτά. Γι’ αυτό το λόγο συνέχισε να κυνηγάει ακόμη περισσότερο τις φάσεις. Έτσι, στο 73′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0, ενώ μερικά λεπτά αργότερα (77′) έδωσε έτοιμο γκολ στον Εμπαπέ που έκανε το 7-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 83′ ο Νεϊμάρ, ο οποίος έτσι έφτασε τα τέσσερα γκολ στο ματς με τη Ντιζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ