Γκινγκάμπ – Λιόν 0-2

Γκινγκάμπ – Λιόν 0-2

Μετά τη «γκέλα» με την Ανζέ η Λιόν επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Γκινγκάμπ.

Μία αγωνιστική έκανε «διάλειμμα» από τις νίκες στο γαλλικό πρωτάθλημα η Λιόν. Η ομάδα του Μπρούνο Γκενεσιό επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Γκινγκάμπ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ligue 1 και επέστρεψε στα «τρίποντα».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και δεν άργησαν να πάρουν «κεφάλι» χάρη στο γκολ του Φεκίρ στο 25′. Από εκεί και πέρα τα πράγματα για τη Λιόν έγιναν ακόμη πιο εύκολα και το νερό είχε μπει ήδη στο αυλάκι.

Η Γκινγκάμπ είχε αρκετά αμυντικά κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και δεν άργησαν να σημειώσουν ακόμη ένα γκολ. Αυτή τη φορά με τον Αουάρ στο 58′. Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τη Λιόν να φτάνει τους 45 βαθμούς και παράλληλα τη δεύτερη θέση.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς η Αμιάν ήρθε 1-1 με τη Μονπελιέ. Η Ανζέ συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις και μετά το «στοπ» που έβαλε σε Λιόν νίκησε εντός έδρας 3-1 την Τρουά. Μεγάλο «διπλό» για τη Ρεν με σκορ 2-1 στην έδρα της Λιλ. Τουλούζ και Ναντ «κόλλησαν» στο 1-1 και η Μετς επιβλήθηκε με σκορ 3-0 της Σεντ Ετιέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ