Μονακό – Νις 2-2

Μονακό – Νις 2-2

Το γκολ του Ραδαμέλ Φαλκάο στο 94' ήταν εκείνο που έσωσε τη Μονακό από την ήττα με τους Μονεγάσκους εν τέλει να παίρνουν την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Νις.

Πάλι καλά που είναι και αυτός! Ο Ραδαμέλ Φαλκάο σκόραρε σε ακόμη ένα ματς της Μονακό και τη βοήθησε σημαντικά, προκειμένου να μη χάσει στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Νις στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ligue 1 με τον Κολομβιανό να διαμορφώνει το 2-2 στο 94′.

Ωστόσο, τίποτα δεν έδειχνε πως οι πρωταθλητές θα είχαν δύσκολο έργο κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας, αφού στο 33′ προηγήθηκαν με το γκολ του Ντιακαμπί. Όμως, η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, μιας και στο 45′ ο Μπαλοτέλι έφερε το ματς στα ίσα.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το τέρμα που σημείωσαν κέρδισαν χώρο στο γήπεδο και κατάφεραν να περάσουν μπροστά με το γκολ του Ιταλού φορ στο 68′. Η Νις ήταν πολύ κοντά σ’ ένα μεγάλο «διπλό», όμως, ο Φαλκάο είχε διαφορετική γνώμη και με δικό του γκολ στο 94′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς η Καέν επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Μπορντό, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε η Μαρσέιγ του Στρασβούργου στη Μασσαλία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ