Λιόν – Ανζέ 1-1

Λιόν – Ανζέ 1-1

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λιόν και Ανζέ με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους και να μένουν στο 1-1 με την προτελευταία ομάδα της Ligue 1.

Η Λιόν ήταν το απόλυτο φαβορί (στα χαρτιά) κόντρα στην αδύναμη (και 19η της βαθμολογίας) Ανζέ. Όμως, στο χορτάρι οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Ligue 1 με τους Γκον να γλιτώνουν τη γκέλα πριν από ένα ματς κόντρα στη Νανσί με δύο γκολ στο τέλος (87′, 90′), αλλά, κάτι ανάλογο δεν συνέβη και με την ομάδα από το δυτικό κομμάτι της Γαλλίας.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι από το 84′ έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Φλαβιέν Τε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, οι παίκτες της Λιόν δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν.

Η αρχή για τους γηπεδούχους ήταν πολύ κακή, αφού η Ανζέ πήρε το προβάδισμα στο 14′ με τον Εκάμπι, οο ποίος ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι. Από εκεί και πέρα η Λιόν ανέβασε την απόδοσή της και ευτύχησε να φέρει το ματς στα ίσα χάρη στο τέρμα του Φεκίρ στο 47′.

Παρόλα αυτά η Λιόν όσο και αν προσπάθησε, όσο και αν πίεσε δεν κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ