Ρεάλ Μαδρίτης : «Δίνει χρήμα και Ρονάλντο στην  Παρί για να πάρει Νεϊμάρ»

Ρεάλ Μαδρίτης : «Δίνει χρήμα και Ρονάλντο στην Παρί για να πάρει Νεϊμάρ»

Ο ραδιοφωνικός σταθμός cadena ser έβαλε «φωτιά» σε Μαδρίτη και Παρίσι, μεταδίδοντας πως η Ρεάλ προσφέρει πολλά λεφτά και τον Κριστάνο Ρονάλντο, για να πάρει τον Νεϊμάρ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε αναζήτηση ενός νέου σούπερ σταρ που θα ταράξει τα νερά καθώς όλα δείχνουν πως η εποχή Κριστιάνο Ρονάλντο τελειώνει στην ισπανική πρωτεύουσα. Το σενάριο μάλιστα που είδε το φως της δημοσιότητας, από τον ραδιοφωνικό σταθμό cadena ser, έχει προκαλέσει χαμό σε Μαδρίτη και Παρίσι.

Σύμφωνα λοιπόν με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να πάρει στη Ρεάλ τον Νεϊμάρ και μάλιστα είναι αποφασισμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά, για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Η πρόταση λοιπόν που ετοιμάζει η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου είναι (πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ) ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι μερένγκες εκτιμούν πως η συγκεκριμένη προσφορά θα δελεάσει την Παρί αλλά το ερώτημα είναι πόσα χρήματα θα δώσουν οι Μαδριλένοι και αν ο ίδιος ο Ρονάλντο επιθυμεί να μετακομίσει στο Παρίσι.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος άσος της «βασίλισσας» θέλει να φύγει από το Μπερναμπέου αλλά το θέμα είναι πως μάλλον επιθυμεί την επιστροφή του στην Αγγλία. Όπως και να έχουν πάντως τα πράγματα η ουσία είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται διατεθειμένη να κάνει το μεγάλο κόλπο με την απόκτηση του Νεϊμάρ, ένα μόλις χρόνο μετά την αποχώρηση του Βραζιλιάνου από την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ