Ράκιτιτς : «Θα προτιμούσα να ήταν εδώ ο Νεϊμάρ»

Ράκιτιτς : «Θα προτιμούσα να ήταν εδώ ο Νεϊμάρ»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε για τον Νεϊμάρ και τη μεταγραφή του στην Παρι Σεν Ζερμέν, λέγοντας πως θα ήταν καλύτερο να παρέμενε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς αναφέρθηκε στην απώλεια του Νεϊμάρ, εκφράζοντας την ευχή η Μπαρτσελόνα να είχε ακόμα τον Βραζιλιάνο στο δυναμικό της.

Ο 25χρονος επιθετικός πήρε την πανάκριβη μεταγραφή των 222 εκατ. ευρώ για την Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Αύγουστο, όμως φαίνεται πως αρκετοί θα ήθελαν να μείνει στη Βαρκελώνη περισσότερο καιρό. Ενας από αυτούς είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς.

«Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα, θα προτιμούσα ο Νέι να ήταν ακόμα εδώ μαζί μας. Πέρα από το ότι είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, παραμένει φίλος μου και μου αρέσει πολύ», υποστήριξε ο Κροάτης διεθνής στη «Marca».

«Ο,τι έγινε, έγινε όμως και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι ένας, δύο ή πέντε παίκτες. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα ήταν καλύτερα αν βασιζόμασταν ακόμα στον Νεϊμάρ, αλλά αφού δεν είναι εδώ, θα στηριχθούμε ο ένας στον άλλο», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ