Λα Κορούνια – Βαλένθια 1-2

Λα Κορούνια – Βαλένθια 1-2

Η Βαλένθια επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Λα Κορούνια και άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης να κοιτάζει την πλάτη της στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga!

Γκονσάλο Γκέδες, τσεκ!
Ροντρίγκο, τσεκ!

Η εντυπωσιακή πορεία της Βαλένθια τη φετινή σεζόν πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στους προαναφερθέντες οι οποίοι πότε θα σερβίρουν και πότε θα σκοράρουν. Απόψε (13/01) κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο Ριαθόρ, ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε το τέταρτο τέρμα του για το 0-1 στο 12’ (φέρει τεράστια ευθύνη και ο κίπερ των γηπεδούχων) έπειτα από ασίστ του Ροντρίγκο. Ενώ στο 63ο λεπτό ο Γκέδες βρήκε τον…Ροντρίγκο, ο οποίος «έγραψε» το 2-0!

Το μόνο που κατάφερε η Λα Κορούνια ήταν να μειώσει με τον Αντόνε ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντέξουν μέχρι το φινάλε και να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο!

Με αυτή την νίκη η Βαλένθια κλείδωσε ουσιαστικά την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga αυξάνοντας στο +8 τη διαφορά από την τέταρτη Ρεάλ Μαδρίτης που νωρίτερα σήμερα γκέλαρε κόντρα στην Βιγιαρεάλ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

https://www.youtube.com/watch?v=WFAmJtxxeF4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ