Εϊμπάρ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Εϊμπάρ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Το γκολ του Κέβιν Γκαμεϊρό αποδείχθηκε αρκετό για την Ατλέτικο Μαδρίτης για να αλώσει την έδρα της Εϊμπάρ και να παραμείνει 2η στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga.

Κλασσική Ατλέτικο Μαδρίτης. Σκόραρε και έπειτα έπαιξε μανιασμένα άμυνα. Πήρε έτσι μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη (1-0) κόντρα στην Εϊμπάρ και παρέμεινε δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga, μειώνοντας προσωρινά (;) στους 6 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα η οποία αναμετράται αύριο (14/01) εκτός έδρας με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σκόρερ για τους ροχιμπλάνκος ο Κέβιν Γκαμεϊρό έπειτα από ασίστ του Αντούαν Γκριεζμάν.

Κανείς δεν περιμένει από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να παίξει φοβερή μπάλα (αν και το πράττει κατά καιρούς) περιμένει να είναι αποτελεσματική και σήμερα ήταν, έχοντας σε ακόμα μία καλή βραδιά τον Γιαν Όμπλακ που κράτησε αλώβητη την εστία του! Ύστερα από 19 αγωνιστικές ο 25χρονος Σλοβένος κίπερ έχει νικηθεί μόλις 8 φορές!

Λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιώρου του αγώνα, η κλασσική συνεργασία Γκριεζμάν – Γκαμεϊρό, κι ένα εξαιρετικό πλασέ του τελευταίου έδωσαν το προβάδισμα στην Ατλέτικο (1-0). Προβάδισμα που εν τέλει διατηρήθηκε ως το τέλος.

Και διατηρήθηκε χάρη στον Όμπλακ ο οποίος βγήκε νικητής στο 64′ στην κεφαλιά που επιχείρησε ο Ζοάν Ζορντάν, στο 79′ δεν νικήθηκε από τον Ολιβέιρα, ούτε στο 90′ από τον Κίκε Γκαρθία, ενώ φώναξε παρών και στην εκπνοή του ματς (92′) στην προσπάθεια του Ενρίτς!

Εϊμπάρ (Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Ολιβέιρα, Ράμις, Κάπα, Χοσέ Ανχελ, Ζορδάν (73′ Ντιόπ), Γκαρθία, Αλέχο (46′ Ορεγιάνα), Ενριτς, Τσάρλες (65′ Κίκε)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένεθ, Γκοδίν, Βρσάλικο, Λούκας, Σαούλ, Τόμας, Κόκε, Κορέα (54′ Καράσκο), Γκριεζμάν (76′ Τόρες), Γκαμεϊρό (67′ Αουγκούστο Φερνάντεθ).

https://www.youtube.com/watch?v=eQjsWK7z2aE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ