Γέρι Μίνα : «Ήταν το παιδικό μου όνειρο, αυτό ξεχώρισα στον Μέσι» (pic/vid)

Γέρι Μίνα : «Ήταν το παιδικό μου όνειρο, αυτό ξεχώρισα στον Μέσι» (pic/vid)

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα παραχώρησε ο Γέρι Μίνα, με τον Κολομβιανό στόπερ να μιλά για τη μετεγγραφή του, τους στόχους, τον Λιονέλ Μέσι, το χορό αλλά και την κίνησή του να βγάλει τα παπούτσια του πριν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νόου.

Αφιερωμένη στον Γέρι Μίνα ήταν η σημερινή ημέρα στον οργανισμό της Μπαρτσελόνα. Ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 11.800.000 από την Παλμέιρας, υπέγραψε το συμβόλαιό του (διάρκειας 5.5 ετών), παρουσιάστηκε μπροστά στο κοινό του Καμπ Νόου (8.552 βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, ως επί το πλείστον συμπατριώτες του, σχεδόν 1.000 περισσότεροι σε σχέση με την παρουσίαση του Κουτίνιο!), χόρεψε, φώναξε για τη νέα του ομάδα, ντρίπλαρε τον θείο-ατζέντη του και εν συνεχεία παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως ποδοσφαιριστής των Μπλαουγκράνα.

«Είναι εξαιρετική ικανοποίηση για μένα που βρίσκομαι εδώ, στον κορυφαίο σύλλογο του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό, τον πρόεδρο και την οικογένειά μου για αυτό. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δούλευα πάντα με τα πόδια μου στο έδαφος, ώστε να μπορέσω να το εκπληρώσω. Θέλω να συμβάλλω στην ομάδα, να μάθω πολλά, να δουλέψω σκληρά και να κερδίσω τίτλους. Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας εδώ, δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια το πόσο χαρούμενος είμαι», ανέφερε αρχικά.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω και ελπίζω να πετύχω. Στόχος μου, να γράψω ιστορία εδώ, μαζί με τους συμπαίκτες μου και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Γνωρίζω το πόσο σημαντικό είναι να παίζεις για αυτή την ομάδα, την ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί. Είναι αδιανόητο για μένα το ότι βρίσκομαι εδώ, είμαι όμως ήρεμος, προχωράω βήμα – βήμα. Ήρθα για να δουλέψω, είναι απόφαση του προπονητή το πότε θα παίξω τον πρώτο μου αγώνα», πρόσθεσε ο Μίνα, ο πρώτος Κολομβιανός που θα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε επίσημη αναμέτρηση.

Τέλος, ευχήθηκε το χαμόγελο στο πρόσωπο του να διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του στη Βαρκελώνη, υποστήριξε ότι η ταπεινότητα ήταν το πρώτο που ξεχώρισε μετά την πρώτη του επαφή με τον «καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου» (σ.σ.: Λιονέλ Μέσι), υποσχέθηκε ότι «θα προσπαθήσω και ελέγξω τον ενθουσιασμό μου σχετικά με τους χορούς», ενώ όσον αφορά τη κίνησή του να βγάλει τα παπούτσια και τις κάλτσες του πριν πατήσει στο γήπεδο, είπε πως είναι μια κίνηση σεβασμού και πρόληψης!

Δείτε το στιγμιότυπο με την είσοδο του Μίνα στο Καμπ Νόου

https://twitter.com/BarcaSpiral/status/952152479386320896

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ