Ρεάλ Μαδρίτης : Είχε αποφασίσει να καλύψει τη ρήτρα του Μέσι το 2013

Ρεάλ Μαδρίτης : Είχε αποφασίσει να καλύψει τη ρήτρα του Μέσι το 2013

Η Ρεάλ Μαδρίτης το 2013 είχε αποφασίσει να καλύψει τη ρήτρα των 250 εκατ. ευρώ του Λιονέλ Μέσι και να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα!

Πριν πέντε χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάρει την απόφαση να καλύψει εξ ολοκλήρου τη ρήτρα του Μέσι, που ανερχόταν στα 250 εκατομμύρια ευρώ και να τον κάνει δικό της! Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel θέλοντας να προκαλέσει σάλο στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η «βασίλισσα» είχε αποφασίσει το 2013 να κάνει κάτι ανάλογο όπως είχε κάνει και στην περίπτωση του Λούις Φίγκο το 2000. Ο δικηγόρος του Φλορεντίνο Πέρεθ είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα του Μέσι, ενημερώνοντάς τον ότι η Ρεάλ είναι πρόθυμη να καλύψει το ποσό των 250 εκατ. ευρώ. Επίσης, πως το συμβόλαιο που προσέφερε στον γιο του ήταν 23 εκατ. τον χρόνο με ισχύ μέχρι και το 2021 και στον ίδιο έδινε μπόνους ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ακόμη, τον ενημέρωσε ότι το κρίσιμο ραντεβού είχε προγραμματιστεί να γίνει στο ιδιωτικό αεροπλάνο του Πέρεθ, παρουσία του ίδιου του τεχνικού διευθυντή των Μερέγχες, αλλά και δύο δικηγόρων. Όμως, δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς συνέβη και δεν προχώρησε τελικά η Ρεάλ στην απόκτηση του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Μάλιστα, ένα ισπανικό μέσο ενημέρωσης ζήτησε από την πλευρά της Ρεάλ να κάνει κάποιο σχόλιο αναφορικά με το δημοσίευμα αυτό. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης χαρακτήρισε ψευδές τις πληροφορίες του δημοσιεύματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ