Βαλένθια : Ανακοίνωσε Κοκλέν – Δεν προχωράει του Σιμόες

Βαλένθια : Ανακοίνωσε Κοκλέν – Δεν προχωράει του Σιμόες

Η Βαλένθια επισημοποίησε τη μεταγραφή του Φρανσίς Κοκλέν από την Άρσεναλ έναντι 12 εκατ. λιρών, με την ανακοίνωση αυτή να αποτελεί ευχάριστη είδηση για τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Αυτό συμβαίνει, διότι με την απόκτηση του Γάλλου μεσοαμυντικού οι Νυχτερίδες ουσιαστικά παύουν το ενδιαφέρον τους για τον Αντρέ Σιμόες, προς ανακούφιση όλων στην Ένωση. Ο Κοκλέν […]

Η Βαλένθια επισημοποίησε τη μεταγραφή του Φρανσίς Κοκλέν από την Άρσεναλ έναντι 12 εκατ. λιρών, με την ανακοίνωση αυτή να αποτελεί ευχάριστη είδηση για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Αυτό συμβαίνει, διότι με την απόκτηση του Γάλλου μεσοαμυντικού οι Νυχτερίδες ουσιαστικά παύουν το ενδιαφέρον τους για τον Αντρέ Σιμόες, προς ανακούφιση όλων στην Ένωση.

Ο Κοκλέν αποχώρησε μετά από 9 χρόνια στην Άρσεναλ και πλέον θα ενισχύσει την ομάδα του Μαρθελίνο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Ισπανία με 37 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη 2η Ατλέτικο Μαδρίτης και 11 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Τη φετινή σεζόν ο Κοκλέν φόρεσε τη φανέλα της Άρσεναλ σε 13 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα, όπως ακριβώς συνέβη και στις 147 προηγούμενες συμμετοχές του με τους Κανονιέρηδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ