Οι Κινέζοι δίνουν 100 εκατ. ευρώ για Μπέιλ

Οι Κινέζοι δίνουν 100 εκατ. ευρώ για Μπέιλ

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η κινέζικη ομάδα, Γκουάνγκζου, προσφέρει 100 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και το τελευταίο σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας, θέλει την κινέζικη ομάδα Γκουάνγκζου να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ουαλού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα μάλιστα με τα σχετικά ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου, οι Κινέζοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για να προχωρήσουν στην απόκτηση του διεθνούς άσου. Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό πως η κινέζικη ομάδα θα προσφέρει ένα εντυπωσιακό συμβόλαιο και στον παίκτη, προκειμένου να τον δελεάσει για να μετακομίσει στην Κίνα.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως άλλες πληροφορίες θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης να ετοιμάζει πρόταση στην Τότεναμ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, προσφέροντας στην ομάδα του Λονδίνου ένα σημαντικό ποσό αλλά και τον Μπέιλ. Αυτή τη στιγμή πάντως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι με τον Ουαλό άσο της «βασίλισσας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ