Ατλέτικο : Πολύ κοντά στη Σπόρτινγκ ο Λουτσιάνο Βιέτο

Ατλέτικο : Πολύ κοντά στη Σπόρτινγκ ο Λουτσιάνο Βιέτο

Στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα ολοκληρώσει -εκτός απροόπτου- τη σεζόν ο Λουτσιάνο Βιέτο, με τον πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης να επιβεβαιώνει τη συμφωνία. Μόνο το τυπικό ναι από τον παίκτη απομένει για την επισημοποίηση του δανεισμού.

Στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εκτός αν «σκάσει» κάποια πρόταση της τελευταίας στιγμή (ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες), θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουτσιάνο Βιέτο. Μιλώντας στο πλαίσιο τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνει η La Liga, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης επιβεβαίωσε πως έχουν φθάσει σε συμφωνία με τον πορτογαλικό σύλλογο για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με το μόνο που απομένει να είναι το τυπικό «ναι» από τον ίδιο.

«Όσον αφορά τον Λουτσιάνο, έχουμε έρθει σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το δανεισμό του, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Περιμένουμε τώρα την απάντησή του παίκτη. Έχει δείξει προθυμία για να φύγει δανεικός, αύριο θα ξέρουμε σίγουρα», δήλωσε ο Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν, με τα ΜΜΕ της Μαδρίτης να αναφέρουν πως ο παίκτης θα συναινέσει στη μετακίνησή του στη Λισαβόνα.

Ο Χιλ Μαρίν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε το 2015 έναντι 20 εκατ. ευρώ από την Βιγιαρεάλ (πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Σεβίλλη), δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντιέγκο Σιμεόνε, έχοντας φέτος μόλις δέκα συμμετοχές (520 λεπτά συμμετοχής) χωρίς να έχει σκοράρει.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Πρόεδρος της Ατλέτικο αναφέρθηκε και στο θέμα Γκριεζμάν, επισημαίνοντας πως «το περασμένο καλοκαίρι κάναμε μια προσπάθεια πάνω από τις δυνατότητες μας να τον κρατήσουμε, αυτό θα κάνουμε και το επόμενο καλοκαίρι, όμως δεν είναι στο χέρι μας το αν θα παραμείνει», ενώ παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολη από οικονομικής πλευράς η συνύπαρξη τόσο του Γάλλου επιθετικού, όσο και του Ντιέγκο Κόστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ