Ατλέτικο Μαδρίτης : Πουλάει τον Καράσκο

Ατλέτικο Μαδρίτης : Πουλάει τον Καράσκο

Ο Γιανίκ Καράσκο θα αποτελέσει παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς οι Ροχιμπλάνκος έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν τον Βέλγο λόγω της προβληματικής συμπεριφοράς του.

Ήδη είχε γίνει γνωστό ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παραχωρήσει τρεις παίκτες (Γκαϊτάν, Βιέτο, Γκαμεϊρό), όμως σε αυτή τη «λίστα» έρχεται να προστεθεί και το όνομα του Γιανίκ Καράσκο.

Ο Βέλγος εξτρέμ, σύμφωνα με την Diario AS, έχει ιδιαίτερα προβληματική συμπεριφορά τον τελευταίο χρόνο, έχοντας τσακωθεί με τους Κόκε και Γκάμπι, αλλά και με τον προπονητή φυσικής κατάστασης των Ροχιμπλάνκος, Όσκαρ Ορτέγκα.

Έτσι, ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για την πώληση του Καράσκο, αποδεχόμενος ουσιαστικά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να τον «δαμάσει» σαν ποδοσφαιριστή.

Για τον ταλαντούχο Βέλγο έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους η Μπάγερν Μονάχου, καθώς και κάποιες αγγλικές ομάδες. Αντικαταστάτης του στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι ο Βιτόλο, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δόθηκε αμέσως δανεικός στην Λας Πάλμας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, καθώς οι Ροχιμπλάνκος είχαν τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ