Ατλέτικο Μαδρίτης : Κατήγγειλε την Μπαρτσελόνα για Γκριζμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης : Κατήγγειλε την Μπαρτσελόνα για Γκριζμάν

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Ροχιμπλάνκος να καταγγέλουν τους Καταλανούς στη FIFA για παράνομη προσέγγιση του Αντουάν Γκριζμάν.

Την απειλή της να καταγγείλει την Μπαρτσελόνα στην FIFA έκανε πράξη η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έστειλε επίσημα έγγραφο παραπόνων στην παγκόσμια ομοσπονδία ζητώντας την τιμωρία των Μπλαουγκράνα για παράνομη προσέγγιση του Αντουάν Γκριζμάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo την Τρίτη (19/12) η πλευρά του παίκτη συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοσέ Μπερτομέου, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γκριζμάν στους Μπλαουγκράνα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο κανονισμός, όμως, αναφέρει πως καμία ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να μιλήσει απευθείας με παίκτη άλλης, εκτός αν το συμβόλαιο του βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο ισχύς του. Στην περίπτωση του Γκριζμάν, ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, άρα όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Γάλλο πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη της Ατλέτικο.

Οι ροχιμπλάνκος, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, υποστηρίζουν ότι η Μπαρτσελόνα συνομίλησε με τον Γάλλο επιθετικό χωρίς την άδεια τους, οπότε και πρέπει να τιμωρηθεί. Το ενδεχόμενο τιμωρίας των Μπλαουγκράνα είναι ορατό, καθώς κι άλλες ομάδες έχουν καταγγείλει του Καταλανούς για παράνομες συνομιλίες με παίκτες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ