Η υπόθεση Γκριεζμάν καίει την Μπαρτσελόνα

Η υπόθεση Γκριεζμάν καίει την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι θέλει διακαώς τον Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο, όμως κάποιοι λάθος χειρισμοί αναμένεται να φέρουν τους Μπλαουγκράνα σε πολύ δύσκολη θέση.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα προς τον Γκριεζμάν έγινε πρόταση το περασμένο καλοκαίρι, με τον Γάλλο σούπερ σταρ των ροχιμπλάνκος να αρνείται να φύγει από την ομάδα καθώς θα ήταν πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών στην Ατλέτικο, που λήγει τον Γενάρη του 2018.

Όμως δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει νέο κύκλο επαφών μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της πλευράς του παίκτη. Συγκεκριμένα αποκαλύπτει μια συνάντηση του Προέδρου της Μπαρτσελόνα Ζοσέ Μπερτομέου με την αδερφή και εκπρόσωπο του παίκτη, Μοντ και άλλα μέλη της οικογένειάς του σε κάποιο εστιατόριο για να συζητηθεί το ενδεχόμενο να ντυθεί ο Γκριεζμάν στα Μπλαουγκράνα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την πραγματοποίηση μάλιστα της συνάντησης αυτής δεν αρνήθηκε ούτε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Μπαρτσελόνα Γκιγέρμο Αμόρ, αναφέροντας σχετικά στην Movistar: «Αν ο Μπαρτομέου συναντήθηκε με την οικογένεια του Γκριεζμάν όπως αναφέρουν οι εφημερίδες, τότε είναι πολύ πιθανό να υπήρξε μια κάποια προσέγγιση και πρόοδο στις συνομιλίες».

Τα δημοσιεύματα όμως αυτά, ενεργοποίησαν τον οργανισμό της Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία θέλει να προστατέψει το ακριβότερο περιουσιακό της στοιχείο και να επωφεληθεί τα μέγιστα από πιθανή πώλησή του. Κάπως έτσι η Ατλέτικο προτίθεται να καταγγείλει στη FIFA την Μπαρτσελόνα για παράνομη προσέγγιση του παίκτη, πριν υπάρξει συμφωνία με την ομάδα. Αρχίζει ένα σήριαλ μεταξύ των δυο πλευρών για τα μάτια του Γκριεζμάν με απρόβλεπτη εξέλιξη για την Μπαρτελόνα, αν οι ροχιμπλάνκος αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ