Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Η λέξη ήττα δεν είναι στο φετινό λεξιλόγιο της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Ροχιμπλάνκος απέδρασαν από την έδρα της Μπέτις (1-0) με σκόρερ τον Σαούλ Νίγκεθ και παρέμειναν αήττητοι στη La Liga

Αυτή ήταν μια εμφάνιση χαρακτηριστική του ποδοσφαίρου που παίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης όταν θέλει να πάρει μια νίκη. Δεν εντυπωσίασε, δεν έπεισε, δεν είχε την κατοχή, ούτε τις ευκαιρίες. Είχε, όμως, το γκολ του Σαούλ Νίγκεθ και της ήταν αρκετό για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) στην έδρας της Μπέτις.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι ροχιμπλάνκος συνεχίζουν αήττητοι! Είναι μάλιστα η μόνη αήττητη ομάδα της La Liga. Σημαίνει επίσης ότι την χωρίζουν μόλις 4 βαθμοί από την κορυφή του πρωταθλήματος!

Ο στρατιώτης Σαούλ δήλωσε παρών και με ένα ωραίο πλασέ στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης έβαλε σε θέση οδηγού την Ατλέτι η οποία μετά έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: έπαιξε ψυχωμένη άμυνα. Ο Γιαν Όμπλακ όπου χρειάστηκε στάθηκε στο ύψος του (ειδικά στο σουτ του Τέγιο στην εκπνοή της αναμέτρησης) κι έτσι απλά και όμορφα η Ατλέτικο συνέχισε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή!

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Αδάν, Ντουρμίσι, Φεντάλ, Μαντί, Μπαραγάν (75’ Γκράθια), Γκουαρδάδο (66’ Καμαράσα), Ρουίθ (88’ Ρούιμπαλ), Μπουντεμπούζ, Τέγιο, Χοακίν, Σέρχιο Λεόν

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλέκ, Φιλίπε Λουίς, Σάβιτς, Γοδίν, Βρσάλικο, Παρτέι (90+3’ Ερναντέζ), Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Κορέα (61’ Χιμένες), Γκαμέιρο (76’ Τόρες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ