Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 5-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 5-0

Πραγματική επίδειξη δύναμης έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Σεβίλλη διαλύοντάς την με 5-0 στο «πάρτι» παρουσίασης των Ballon d'or του Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι Μαδριλένοι του Ζινεντίν Ζιντάν δεν λυπήθηκαν τους Σεβιγιάνους, σκόραραν πέντε φορές  στο πρώτο ημίχρονο(!) και σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο σούπερ σταρ των Μερένχες, Κριστιάνο Ρονάλντο, παρουσίασε στο Μπερναμπέου τις πέντε «Χρυσές Μπάλες» του.

Ο Νάτσο εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και έκανε το 1-0 από νωρίς νωρίς. Έπειτα ανέλαβε ο CR7. Πόσες Χρυσές Μπάλες έχει; Ε τόσα έπρεπε να βάλει απόψε η βασίλισσα! Ο Πορτογάλος μέσα σε 8 λεπτά σκόραρε δις και «έγραψε» το 3-0. Το πρώτο του τέρμα με ωραίο πλασέ, το δεύτερο από τα 11 βήματα ( πέναλτι που παραχώρησε ο Χεσούς Νάβας). Οι Μαδριλένοι δεν κατέβασαν ταχύτητα παρά μόνο όταν συμπληρώθηκαν τα πρώτα 45′ της αναμέτρησης… Κρόος (38’) και Ασράφ Χακίμι (42’) διαμόρφωσαν το τελικό 5-0, σε ένα ημίχρονο που οι Ανδαλουσιανοί θα θέλουν να διαγράψουν από τις μνήμες τους όσο πιο σύντομα γίνεται!

Στην επανάληψη, λίγο έλειψε ο Καρίμ Μπενζεμά (66’) να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ, αλλά τον σταμάτησε το δοκάρι. Με την νίκη αυτή οι Μερένχες μείωσαν (προσωρινά;) στους 5 βαθμούς τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα (η οποία κοντράρεται αύριο με την Βιγιαρεάλ εκτός έδρας).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Μαρσέλο, Νάτσο, Βαγιέχο, Χακίμι, Κροος (63′ Γιορέντε), Μόντριτς (71′ Θεμπάγιος), Ασένσιο, Βάθκεθ, Ρονάλντο (76′ Ισκο), Μπενζεμά.

Σεβίλλη (Εδουάρδο Μπερίσο): Ρίκο, Καρόλ, Λενγκλέ, Κίερ, Μερκάδο, Πισάρο, Μπανέγα (81′ Κρον-Ντέλι), Βάσκες (71′ Γκάις), Νάβας, Νολίτο (57′ Σαράμπια), Μουριέλ.

Στο έτερο αποψινό παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής:

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Λεγκανές 1-0 (24′ Αντριάν Λόπες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ