Νευρίασε με Βαλβέρδε ο Σουάρες! (vid)

Νευρίασε με Βαλβέρδε ο Σουάρες! (vid)

Στη χθεσινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μάλαγα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο τον Λουίς Σουάρες, με τον τελευταίο να μην αποδέχεται καθόλου την απόφαση του προπονητή του. Η αλήθεια είναι πως ο Ουρουγουανός επιθετικός διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, κάτι που δεν του δίνει και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Αυτό φάνηκε και […]

Στη χθεσινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μάλαγα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο τον Λουίς Σουάρες, με τον τελευταίο να μην αποδέχεται καθόλου την απόφαση του προπονητή του.

Η αλήθεια είναι πως ο Ουρουγουανός επιθετικός διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, κάτι που δεν του δίνει και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Αυτό φάνηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό για το Champions League, αλλά χθες με τη Μάλαγα μάλλον… ξέσπασε. Πέραν του ότι δεν σκόραρε ούτε κόντρα στους Ανδαλουσιανούς, δεν του άρεσε καθόλου που αντικαταστάθηκε.

Στο 81′ και με το σκορ στο 2-0, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έβαλε τον Πάκο Αλκάθερ στη θέση του Σουάρες, με τον φορ των «μπλαουγκράνα» να νευριάζει και μάλιστα να μη δίνει το χέρι του στον Βάσκο τεχνικό!

Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5tDcTg99Npc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ