Μπαρτσελόνα : Εξετάζει την περίπτωση του Σαλάχ

Μπαρτσελόνα : Εξετάζει την περίπτωση του Σαλάχ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν με τη Λίβερπουλ.

Η Μπαρτσελόνα αφήνει την υπόθεση του Φελίπε Κουτίνιο και στρέφεται στην περίπτωση του συμπαίκτη του, Μοχάμεντ Σαλάχ, στον οποίο ετοιμάζει πρόταση ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μεταγράφηκε στην Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, με σκοπό να δώσει ταχύτητα και γενικά κάτι διαφορετικό στην επίθεση των κόκκινων. Πέντε μήνες μετά ο Αιγύπτιος εξτρέμ είναι ο κορυφαίος παίκτης στη Premier League και ο πρώτος σκόρερ με 12 γκολ.

Οι τρομερές εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους μπλαουγκράνα, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωση του, αλλά όχι με εξωπραγματικά ποσά. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει τον Σαλάχ στη Βαρκελώνη, διότι είναι τελείως διαφορετικός από το στυλ της Μπάρτσα κι αυτό θα κάνει τους Καταλανούς πιο απρόβλεπτους.

Όμως η Λίβερπουλ, δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον πουλήσει, αφού βρίσκεται στο Μερσεσάιντ μόνο λίγους μήνες. Παρόλα αυτά αν η αγγλική ομάδα δεν διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο η δεν καταφέρει να βγει στο Champions League της νέας περιόδου, τότε ο Αιγύπτιος δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει.

Το ποσό που θα ζητήσει η Λίβερπουλ σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει ο πρώην ποδοσφαιριστής θα είναι πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήδη κυκλοφορούν σενάρια πως πέρα από την Μπαρτσελόνα, για τον Σαλάχ ενδιαφέρονται Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ