Μπαρτσελόνα : Προετοιμάζει το αντίο του ο Μασεράνο

Μπαρτσελόνα : Προετοιμάζει το αντίο του ο Μασεράνο

Ο Αργεντινός πολυθεσίτης μέσος σε συνέντευξή ανέφερε πως η ώρα να βγάλει τα μπλαουγκράνα πλησιάζει και θέλει να φύγει σαν φίλος από τη Βαρκελώνη.

Είναι ένας από τους λίγους παίκτες που δεν προέρχονται από την Μασία και έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ στην Μπαρτσελόνα, μαζί ίσως με τον Ντάνι Άλβες.

Επί χρόνια, ο διεθνής αμυντικός χαφ έπαιζε βασικός στους Καταλανούς είτε ως 6άρι, είτε ως παρτενέρ του Πικέ συνήθως, μετά την απόσυρση του εμβληματικού Κάρλες Πουγιόλ. Όσο μπόι του έλειπε, το αναπλήρωνε με την ταχύτητα, την σκληράδα και την τεράστια προσωπικότητα και εμπειρία που κουβαλάει από τόσα χρόνια από το πέρασμά του από ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Εθνική Αργεντινής.

Ο 33χρονος χαφ και αμυντικός διανεύει ήδη την 8η χρονιά του στην Μπαρτσελόνα και με δεδομένο πως το συμβόλαιο του λήγει το 2019 ανέφερε τα εξής:

«Νομίζω πως ο χρόνος μου εδώ τελειώνει κι έχει νόημα ότι μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορώ να κάνω περισσότερα γι’ αυτή την ομάδα. Δεν το λέω με βαριά καρδιά. Έζησα τα καλύτερα μου χρόνια σε αυτή την ομάδα, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.

Είμαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που σκέφτονται ότι πρέπει να ξέρουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσεις από τη σκηνή. Θα ήθελα να αποχωρήσω από την Μπάρτσα την κατάλληλη στιγμή, αλλά δεν εξαρτάται πραγματικά από μένα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ