Ρεάλ Μαδρίτης : Χωρίς Μπέιλ με Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ρεάλ Μαδρίτης : Χωρίς Μπέιλ με Αθλέτικ Μπιλμπάο

Προσέχουν για να έχουν στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μπέιλ, με τον Ζιντάν να αναμένεται να προφυλάξει τον Ουαλό κόντρα στην Μπιλμπάο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ καταστρώνει τα σχέδιά του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (2/12) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς ο Ουαλός άσος ολοκλήρωσε με μικροενοχλήσεις τον αγώνα Κυπέλλου με την Φουενλαμπράδα.

Ο 28χρονος διεθνής εξτρέμ ένιωσε να πονά στη γάμπα μετά τον επαναληπτικό για τους «32» του Κόπα ντελ Ρέι (αγωνίστηκε για μισή ώρα), έχασε την προπόνηση της επόμενης ημέρας και σύμφωνα με την Marca ο προπονητής των Μαδριλένων αναμένεται να τον ξεκουράσει στην ομολογουμένως δύσκολη αποστολή στον Λάκκο των Λεόντων.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ο Ζιντάν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στο μεθεπόμενο παιχνίδι της Βασίλισσας, αυτό με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (6/12), την ώρα που το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ διαβεβαιώνει πως ο Μπέιλ δεν έχει υποστεί υποτροπή σε κάποιον από τους προηγούμενους τραυματισμούς του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουαλός που αποκτήθηκε από την Τότεναμ το 2013 μετρά 23 τραυματισμούς με τη φανέλα της Ρεάλ, έχει χάσει το 1/3 των αγώνων της και βάσει κόστους – συμμετοχών στοιχίζει στο σύλλογό του 1.600.000 ευρώ ανά παιχνίδι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ