Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλαγα 3-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλαγα 3-2

Παίρνοντας το ριμπάουντ από δικό του χαμένο πέναλτι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 3-2 επί της Μάλαγα στο Μπερναμπέου και χάρισε πολύτιμη νίκη στη βασίλισσα.

Τα… χρειάστηκε απέναντι στη Μάλαγα η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σε ματς που έγινε στο Μπερναμπέου για την 13η αγωνιστική της Primera, επικράτησε αγχωτικά με 3-2. Στους 27 βαθμούς πλέον η βασίλισσα, περιμένει να δει τι θα κάνουν την Κυριακή (26/11) Βαλένθια (έχει 30β.) και Μπαρτσελόνα (έχει 34β.) στο ντέρμπι του Μεστάγια.

Οσον αφορά τη σημερινή νίκη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο έλειψε να χαντακώσει την ομάδα του. Κι αυτό γιατί στο 76’ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (το είχε κερδίσει ο Μόντριτς), ωστόσο πήρε ο ίδιος το ριμπάουντ για να σκοράρει το τρίτο και νικηφόρο τέρμα των Μαδριλένων!

Η ομάδα του Μίτσελ πάντως δυσκόλεψε πολύ τους γηπεδούχους, παρά το καλό τους ξεκίνημα με το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Ντιέγκο Ρολάν ισοφάρισε στο 18’ σε 1-1, με την Ρεάλ όμως να δείχνει αντανακλαστικά και τρία λεπτά αργότερα (21’) να κάνει το 2-1 με τον Κασεμίρο. Στη συνέχεια ο Ρομπέρτο έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας την Μάλαγα μέσα στο ματς, για να φτάσουμε στο 58’ όταν ο Γκονζάλο κάστρο πάγωσε τους γηπεδούχους καθώς ισοφάρισε σε 2-2!

Στο 75’ η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λουίς Ερνάντες στον Μόντριτς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Αρχικά ο Πορτογάλος νικήθηκε από τον Ρομπέρτο, ωστόσο στην επαναφορά, ο σταρ της Ρεάλ σκόραρε, γλιτώνοντας τη βασίλισσα από νέα γκέλα.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Κασίγια, Βαράν, Βαγιέχο, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος (80′ Τεό), Ισκο (62′ Μόντριτς), Λούκας Βάθκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (90′ Μαγιοράλ).
Μάλαγα (Μίτσελ): Ροσάλες, Ερνάντες, Γκονθάλεθ, Χουανκάρ (36′ Μπαΐς), Ρέθιο, Αντριάν, Κέκο (65′ Χουάνπι), Γκοντάν, Τσόρι Κάστρο, Πενιαράντα (61′ Μπαστόν), Ρολάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ