Κριστιάνο Ρονάλντο : Ζήτησε από τον μάνατζέρ του να κανονίσει μεταγραφή στην Τσέλσι (pic)

Κριστιάνο Ρονάλντο : Ζήτησε από τον μάνατζέρ του να κανονίσει μεταγραφή στην Τσέλσι (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ισπανίας, έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του, Ζορζ Μέντεζ να μιλήσει με την Τσέλσι για να κανονίσει τη μεταγραφή του στους «μπλε»!

Ο Ρονάλντο έχει μιλήσει στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ για την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν, μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2021. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται τα ίδια δημοσιεύματα έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή του στην Premier League.

https://twitter.com/DailyStar_Sport/status/931246855811411969?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.90min.com%2Fposts%2F5812393-spanish-reports-claim-cristiano-ronaldo-has-asked-agent-to-arrange-move-to-chelsea

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Πορτογάλος σταρ προτιμάει να πάει στο λονδρέζικο σύλλογο παρά να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω του ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ρονάλντο θεωρεί πως η πρώην ομάδα του δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον φέρει πίσω στο Μάντσεστερ, ωστόσο εκείνος θέλει απελπισμένα να γυρίσει στην Αγγλία. Μάλιστα, εδώ και καιρό φημολογείται πως ο παίκτης θα ήθελε να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, αλλά μένει να δούμε αν κάποια ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο 32χρονος σταρ δεν διανύει και το καλύτερο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν με μόλις 1 γκολ σε 8 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήδη στο -10 από την Μπαρτσελόνα.

Συνεπώς, όλα αυτά έχουν κατά κάποιο τρόπο ξενερώσει τον άσο των «μερέγχες» και γι’ αυτό ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ