«Στη Ρεάλ Μαδρίτης με 272 εκατ. ευρώ ο Μπαπέ»!

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης με 272 εκατ. ευρώ ο Μπαπέ»!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ έναντι του εξωπραγματικού ποσού των 272 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης για το μυθικό ποσό των 272 εκατ. ευρώ σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία. Οι Μαδριλένοι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φέρεται έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Μπαπτίστ Ριπάρ, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την παραμονή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο, η Ρεάλ ήδη έχει βρει τον παίκτη με τον οποίο θα καλύψει το κενό του CR7 και αυτός είναι ο Κιλιάν Μπαπέ. Η βασίλισσα είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να πραγματοποιήσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του αθλήματος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτάσει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι του ασύλληπτου ποσού των 272 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν σε τέσσερις δόσεις, σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο Γάλλο δημοσιογράφο κι όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Γάλλος επιθετικός είχε βρεθεί και πέρσι κοντά στους μερένχες όμως τελικά προτίμησε την Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ