Μάχη Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για τον Αλκάνταρα

Μάχη Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για τον Αλκάνταρα

Ο Λοπετέγι θέλει τον 25χρονο μέσο στη Βασίλισσα και ο Βαλβέρδε τον προορίζει για τον αντικαταστάτη του Ινιέστα.

Στο στόχαστρο των δύο μεγάλων του ισπανικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως βρίσκεται ο Τιάγκο Αλκάνταρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ από την Ιβηρική χερσόνησο, γράφουν ότι ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζούλεν Λοπετέγι, έχει πολύ ψηλά στην λίστα του τον μέσο της Μπάγερν Μονάχου, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο προπονητής της Βασίλισσας γνωρίζει πολύ καλά τον Αλκάνταρα από τη συνεργασία τους στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας, ενώ ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού τον προορίζει για τον αντικαταστάτη του Ινιέστα.

Ο 25χρονος , πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να «χρυσώσει» την Μπάγερν. Τη φετινή σεζόν ο Αλκάνταρα αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα της βαυαρικής ομάδας, έχοντας 7 γκολ και 4 ασίστ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλκάνταρα ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα, η οποία το 2013 τον πούλησε στην Μπάγερν έναντι 25.000.000 €.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ