Ματέο Κόβασιτς : «Θέλω να αποχωρήσω από τη Ρεάλ»

Ματέο Κόβασιτς : «Θέλω να αποχωρήσω από τη Ρεάλ»

Να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει ο Ματέο Κόβασιτς, λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής που έχει.

Ο Ματέο Κόβασιτς δεν είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να αποχωρήσει μέσα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να φύγει από τη «Βασίλισσα» και να πάει σε μία ομάδα που θα μπορεί να παίζει βασικός, με την Πρέμιερ Λιγκ να είναι ένα πρωτάθλημα που θα τον ενδιέφερε.

Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Από τους Λονδρέζους στην πόρτα της αποχώρησης βρίσκονται οι Μούσα Ντεμπελέ και Μούσα Σισόκο γι αυτό θα ήθελαν έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο χώρο του κέντρου, με τον Κόβασιτς να αρέσει στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο 24χρονος Κροάτης μέσος όσον αφορά το μέλλον του δήλωσε : «Θα ήθελα να αγωνίζομαι περισσότερο στη Ρεάλ. Μ’ αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλω να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να είσαι βασικός στη Ρεάλ, ιδιαίτερα στη νεαρή ηλικία που βρισκόμουν όταν έφτασα. Καταλαβαίνω την κατάσταση και γι αυτό νομίζω ότι το καλύτερο για μένα είναι να αποχωρήσω για κάποια ομάδα που θα μπορώ να αγωνίζομαι πιο συχνά».

Επίσης ο Κροάτης διεθνής συμπλήρωσε : «Όλοι οι παίκτες της Ρεάλ είναι σημαντικοί. Το πρόβλημα για ένα νέο ποδοσφαιριστή σαν κι εμένα είναι η δυσκολία να αγωνίζομαι συχνά. Χωρίς να αγωνίζομαι αρκετά συχνά δεν θα μπορέσω να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής».

Για το νέο προπονητή των Μαδριλένων ο Κόβασιτς είπε : «Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, αλλά πρέπει σίγουρα να συζητήσουμε για το μέλλον μου. Δεν νομίζω όμως ότι μπορεί να αλλάξει η γνώμη μου, ακόμα κι αν μιλήσω νε τον Λοπετέγκι. Είμαι στη Ρεάλ τρία χρόνια και δεν έχω καταφέρει να αγωνιστώ όσο θα ήθελα κι αυτό έχει επηρεάσει και το ρόλο μου στην εθνική ομάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία καταπληκτική ομάδα, με αρκετούς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ίσως να είμαι πολύ νέος για να μπορώ ν’ αγωνιστώ σ’ αυτή την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ