Πουγιόλ : «Δεν επηρέασε τον Γκριεζμάν ο Πικέ»

Πουγιόλ : «Δεν επηρέασε τον Γκριεζμάν ο Πικέ»

Ο παλαίμαχος της Μπαρτσελόνα κάλυψε τον Πικέ, τονίζοντας ότι δεν είναι υπεύθυνος για την απόφαση του Γκριεζμάν.

Ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ υπερασπίστηκε τον Ζεράρ Πικέ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη συμμετοχή του στο ντοκιμαντέρ της απόφασης του Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο παλαίμαχος της Μπαρτσελόνα ουσιαστικά κάλυψε τον Πικέ, τονίζοντας ότι δεν είναι υπεύθυνος για την απόφαση του Γκριζμάν, επειδή απλά ήταν παραγωγός του ντοκιμαντέρ, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ, τον Μπερτομέου, αλλά και τον Τιάγκο και τις πιθανότητες να πάει στη Ρεάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πουγιόλ στην Ισπανία:

Για την εμπλοκή του Πικέ στο «όχι» του Γκριεζμάν: «Δεν ξέρω αν έκανε κάποιο λάθος. Στο τέλος δεν είναι ο Πικέ υπεύθυνος για την απόφαση που πήρε ο Γκριεζμάν. Ότι είναι παραγωγός και ότι ως παραγωγός έκανε ένα ντοκιμαντέρ, δεν βλέπω το κακό. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να ισχυριστούν ότι ο Πικέ ήταν αυτός που τον επηρέασε αλλά δεν το νομίζω καθόλου. Ο Γκριεζμάν πήρε την απόφαση και επρόκειτο για μια πολύ σημαντική απόφαση για να σε επηρεάσει κάποιο άτομο».

Για τον Μπερτομέου ο οποίος δεν υπέγραψε τον Γκριεζμάν: «Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Δεν είμαι στην Μπαρτσελόνα πλέον. Εγώ είμαι οπαδός απλά της ομάδας, θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους».

Ποιους παίκτες πρέπει να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Αμπιντάλ. Θεωρώ πως η Μπαρτσελόνα έχει μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Πάντα πρέπει να δυναμώνεις και να βελτιώνεσαι αλλά ήδη έχεις μια πολύ καλή ομάδα».

Για τον Τιάγκο και τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Θα τον συμβούλευα να είναι χαρούμενος και να κοιτάξει το καλύτερο για αυτόν. Η Ρεάλ όπως και η Μπαρτσελόνα είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο αλλά είναι προσωπική του απόφαση. Στο τέλος ο καθένας πρέπει να αποφασίζει με βάση την ευτυχία».

Αν συμφωνεί με την άποψη του Μέσι που δεν θέλει ο Νεϊμάρ να πάει στην Ρεάλ: «Απολύτως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο παίκτη, έναν από τους καλύτερους στον κόσμο και θα προτιμούσα να ήταν στην Μπαρτσελόνα από το να πάει στη Μαδρίτη».

Για τις πιθανότητες να πάει ο Νεϊμάρ στην Ρεάλ: «Δεν το ξέρω αυτό. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Είναι μια από τις πιθανότητες αλλά πρέπει να περιμένουμε. Έχουμε μεγάλο καλοκαίρι μπροστά μας. Δεν είναι εύκολο να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά έχουμε δει αρκετά πράγματα που ήταν αδύνατα να γίνονται στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ