Επίθεση της Μπαρτσελόνα στον Πικέ ελέω Γκριεζμάν!

Επίθεση της Μπαρτσελόνα στον Πικέ ελέω Γκριεζμάν!

Χάος στην Μπαρτσελόνα με την ανάμειξη των Ζεράρ Πικέ και Σαμουέλ Ουμτιτί στην απόφαση του Αντουάν Γκριεζμάν να μείνει στην Ατλέτικο.

Αναταράξεις στην Μπαρτσελόνα στον απόηχο της απόφασης του Αντουάν Γκριεζμάν να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να απορρίψει την πρόταση των Καταλανών!

Η απόφασή του Γάλλου διεθνούς η οποία ανακοινώθηκε μέσω ενός ημίωρου ντοκιμαντέρ, το οποίο ήταν μία παραγωγή της εταιρίας Cosmos, ιδιοκτησίας του αρχηγού των Μπλαουγκράνα Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως έχει φέρει τριγμούς στις τάξεις των πρωταθλητών Ισπανίας καθώς ο πολύπειρος αμυντικός μάλλον γνώριζε την απόφαση του Γκριζού όσο οι διοικούντες την ομάδα αδημονούσαν!

Ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, Τζόρντι Μέστρε «επιτέθηκε» στον Πικέ, κάνοντας λόγο για «έκπληξη και δυσφορία» και προσθέτοντας ότι υπήρξε συζήτηση του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό.

«Ο πρόεδρος μίλησε με τον Ζεράρ Πικέ και του είπε ότι η ανάμειξή του προκάλεσε έκπληξη και δυσφορία στον σύλλογο και σε αρκετούς φίλους της Μπαρτσελόνα. Θα μιλήσουμε εσωτερικά με τον Ζεράρ Πικέ και τον Σαμουέλ Ουμτιτί (σ.σ. αμφότεροι σχολίαζαν στο twitter πριν από την απόφαση) όταν επιστρέψουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχολιασμούς σχετικά με το ζήτημα. Προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έχουμε μία ομάδα που εξακολουθεί να αποσκοπεί στην κατάκτηση κάθε δυνατού τίτλου», δήλωσε συγκεκριμένα επί του θέματος.

Ενώ όσον αφορά την απόφαση αυτή καθαυτή ο Μέστρε δήλωσε τα εξής: «Ως σύλλογος, σεβόμαστε την απόφαση κάθε ποδοσφαιριστή για το μέλλον του. Είχαμε ενημερώσει επίσημα την Ατλέτικο για το ενδιαφέρον μας για τον παίκτη. Η Μπαρτσελόνα θέλει παίκτες που είναι αφοσιωμένοι και αποφασισμένοι να θριαμβεύσουν εδώ, πάνω και πέρα από κάθε κατάσταση. Με αυτό το δεδομένο, λυπούμαστε πολύ που υπάρχουν μέλη και φίλαθλοι οι οποίοι ίσως να αισθάνονται απογοητευμένοι από τον τρόπο που ανακοινώθηκε η τελική απόφαση»

Ο Πικέ πάντως έχει διαχωρίσει τη θέση του τονίζοντας ότι δεν γνώριζε την τελική απόφαση του Γκριεζμάν όσο εξελισσόταν το ντοκιμαντέρ ενώ στήριξε μέσω twitter και τον άσο της Ατλέτικο παρότι απέρριψε το ενδεχόμενο μετακόμισή του στη Βαρκελώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ