Αλέγκρι : «Γι’ αυτό αρνήθηκα την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης»

Αλέγκρι : «Γι’ αυτό αρνήθηκα την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξήγησε το λόγο που απέρριψε την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για να καθίσει στον πάγκο της, αλλά και άλλων ομάδων που τον προσέγγισαν πρόσφατα. Επίσης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο ιταλικό Sky Sports ότι απέρριψε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της και να διαδεχθεί τον Ζινεντίν Ζιντάν, εξηγώντας μάλιστα το λόγο της απόφασής του.

«Είπα όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μίλησα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ στο τηλέφωνο και του είπα όχι, διότι είχα δώσει το λόγο μου στον πρόεδρο της Γιουβέντους, τον Αντρέα Ανιέλι. Ευχαρίστησα τον Φλορεντίνο για την προσφορά, αλλά δεν μπορούσε να την αποδεχθώ, λόγω του σεβασμού που τρέφω για τη Γιουβέντους», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Ιταλού τεχνικού.

Μάλιστα, εν συνεχεία ο Αλέγκρι άφησε να εννοηθεί ότι έλαβε και προτάσεις από άλλες ομάδες, δίχως πάντως να αποκαλύψει ποιες ήταν αυτές. Τα διεθνή ρεπορτάζ των προηγούμενων εβδομάδων τον είχαν τοποθετήσει στο στόχαστρο της Τσέλσι, η οποία θέλει να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε, αλλά και της Άρσεναλ, προτού αναλάβει ο Ουνάι Έμερι.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν έλαβε άλλες προτάσεις, απάντησε πως «ας πούμε ότι είπα σε όλους ότι είχα αποφασίσει ήδη και ότι είχα δώσει το λόγο μου στη Γιουβέντους. Απλά είπα αυτό σε όλους όσους με προσέγγισαν».

Για την πιθανή αποχώρηση του Γκονσάλο Ιγκουΐν από τη Γιουβέντους, είπε: «Ελπίζω να μείνει, αλλά για να γνωρίζουμε σίγουρα, πρέπει να περιμένουμε έως το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ