Λοπετέγκι : Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Λοπετέγκι : Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Μετά την κριτική που δέχεται από τους Ισπανούς φιλάθλους ο Χουλέν Λοπετέγκι, ένα νέο πρόβλημα παρουσιάζεται στον ορίζοντα για τον Βάσκο.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις και οδήγησε στην απομάκρυνση του από την εθνική ομάδα της Ισπανίας, μόλις δύο μέρες πριν από το εναρκτήριο ματς απέναντι στην Πορτογαλία.

Ωστόσο φαίνεται να αποκτά κι άλλο πρόβλημα που ίσως στο μέλλον να τον «πονοκεφαλιάσει». Αυτό γιατί μετά την ανάληψη του πόστου της «Βασίλισσας» επανήρθε στο φως της δημοσιότητας δήλωση του τον περασμένο Μάιο, ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Μπορεί τότε να πέρασε απαρατήρητη αλλά πλέον η συγκεκριμένη δήλωση του ιντριγκάρει.

Ήδη αρκετοί φίλοι της Ρεάλ απογοητεύτηκαν καθώς περίμεναν ένα πιο «τρανταχτό» όνομα και βλέπουν με επιφυλακτικότητα την απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ. Αν σε αυτό προστεθεί και μία πιθανή «αντιπάθεια» του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τον Βάσκο, τότε ο Χουλέν Λοπετέγκι έχει κάνει μία πολύ κακή αρχή ως προπονητής της Ρεάλ.

Με τις φήμες για πιθανή αποχώρηση του Ρονάλντο να «οργιάζουν», ίσως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να λάβει κι αυτό υπόψιν του πριν αποφασίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ