Ατλέτικο Μαδρίτης : Μια ανάσα από την απόκτηση του Λεμάρ

Ατλέτικο Μαδρίτης : Μια ανάσα από την απόκτηση του Λεμάρ

Ο Τομάς Λεμάρ βρίσκεται πολύ κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται πολύ κοντά σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η κάτοχος του Europa League είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Τομάς Λεμάρ.

Ο 22χρονος διεθνής αριστερός εξτρέμ της Μονακό πραγματοποίησε φέτος 38 συμμετοχές σκοράροντας 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή των Ροχιμπλάνκος, Ντιέγκο Σιμεόνε. Μάλιστα, η φανέλα με το Νο.10 φαίνεται πως περιμένει τον παίκτη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες.

Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά το κόστος μεταγραφής του στους Μαδριλένους, παρά το ενδιαφέρον των Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Μπαρτσελόνα φέρεται να προσεγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Η επικείμενη απόκτηση του Λεμάρ θα έχει άμεση συνάρτηση και με το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν. Οι δύο συμπατριώτες έχουν καλές σχέσεις και αν εν τέλει αποκτηθεί από την Ατλέτικο ο Λεμάρ, τότε ίσως σκεφτεί λίγο παραπάνω να παραμείνει στον σύλλογο ο Γκριεζμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ