Ρεάλ Μαδρίτης : Ο Λοπετέγκι νέος προπονητής της

Ρεάλ Μαδρίτης : Ο Λοπετέγκι νέος προπονητής της

Στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Ζουλιέν Λοπετέγκι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την απόλυτη έκπληξη αναφορικά με το όνομα του νέου προπονητή της. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά, ο αντικαταστάτης του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική της ηγεσία θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Ζουλιέν Λοπετέγκι. Ο Ισπανός προπονητής θα αναλάβει τη «βασίλισσα» αμέσως μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο «Ζιζού» στα τέλη του Μαΐου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους μερέγχες μετά από τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις Champions League αιφνιδιάζοντας τους πάντες και έκτοτε η Ρεάλ αναζητούσε τον αντικαταστάτη του. Έτσι λοιπόν, τον βρήκε στο πρόσωπο του 51χρονου τεχνικού των «Φούριας Ρόχας».

Ο νέος προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης είχε αγωνιστεί μόλις μία φορά σε τρία χρόνια με τη φανέλα της (1988-1991). Ως προπονητής έχει εργαστεί στη δεύτερη ομάδα της τη σεζόν 2008-09. Επιπλέον έχει κοουτσάρει τις Ράγιο Βαγιεκάνο, Πόρτο και τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Ισπανίας. Να αναφερθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο στην προπονητική του καριέρα σε συλλογικό επίπεδο, μιας και έχει οδηγήσει στην κατάκτηση του Euro Under 21 και Under 19 την Ισπανία.

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1006559605793677313

Η ανακοίνωση της Ρεάλ: 

«Ο Ζουλιέν Λοπετέγκι θα είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο προπονητής θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Λοπετέγκι θα αναλάβει τα καθήκοντά του μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της Εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ μετά από δύο χρόνια που είναι προπονητής στην ομάδα.»

 

https://twitter.com/realmadrid/status/1006549413886603265

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ