Ράκιτιτς : «Θα είμαι χαρούμενος αν ο Ρονάλντο φύγει από τη Ρεάλ»

Ράκιτιτς : «Θα είμαι χαρούμενος αν ο Ρονάλντο φύγει από τη Ρεάλ»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς ανέφερε πως θα χαρεί σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αποθέωσε το έργο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ισπανική Marca, ο Ίβαν Ράκιτιτς υποστήριξε ότι θα ήταν χαρούμενος σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρούσε από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο τόνισε πως δεν πιστεύει πως θα συμβεί αυτό.

«Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι όντως θα φύγει, αλλά τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Και αν έφευγε, για να είμαι ειλικρινής, θα ήμουν χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κροάτης μέσος της Μπαρτσελόνα, δίχως περαιτέρω διευκρινίσεις.

Επίσης, ο 30χρονος απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν να αποχωρήσει από τους «μερένγκες», αποθεώνοντας το έργο του Γάλλου τεχνικού.

«Αρχικά, δεν με εξέπληξε. Αλλά επέλεξε να παραιτηθεί αυτή τη στιγμή και πρέπει να του βγάλεις το καπέλο. Το επίπεδο στο οποίο έφερε τη Ρεάλ είναι πολύ εντυπωσιακό, κάτι που ελάχιστοι μπορούν να διαχειριστούν», απάντησε όσον αφορά στον μέχρι πρότινος προπονητή των Μαδριλένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ