Ρεάλ Μαδρίτης : Πρόταση 32,5 εκατ. ευρώ στον Ρονάλντο

Ρεάλ Μαδρίτης : Πρόταση 32,5 εκατ. ευρώ στον Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 32,5 εκατ. ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ευχαριστημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης και σκέφτεται πιο έντονα από ποτέ να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όμως η βασίλισσα είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό COPE η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Κριστιάνο και προσφέρει στον Πορτογάλο άσο ένα ποσό της τάξεως των 32,5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο για να παραμείνει στη βασίλισσα. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως από αυτά τα χρήματα, τα 25 εκατομμύρια ευρώ είναι εγγυημένα, ενώ τα υπόλοιπα 7,5 εκατομμύρια είναι με τη μορφή μπόνους και επίτευξης στόχων.

Βέβαια ο λόγος που ο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος με τη διοίκηση της Ρεάλ είναι το γεγονός πως θέλει να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον πλανήτη, πάνω από τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί ούτε με τη μυθική πρόταση των 32,5 εκατ. ευρώ που έχει καταθέσει η βασίλισσα και παρότι ο Κριστιάνο θέλει να μείνει στη Μαδρίτη δεν είναι σίγουρο πως θα απαντήσει θετικά στους μερένχες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ