Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Μπάρτσα για Κουλιμπαλί

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Μπάρτσα για Κουλιμπαλί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί και εκτός από χρήματα δίνει και τρεις παίκτες στους Ιταλούς!

Η σεζόν έχει τελειώσει και οι νταμπλούχοι Ισπανίας αναμένεται να κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας. Στόχος της Μπαρτσελόνα είναι η κορυφή της Ευρώπης και οι κινήσεις των μπλαουγκράνα αναμένεται να είναι εντυπωσιακές.

Πρώτο μέλημα των Καταλανών φαίνεται να είναι το κέντρο της άμυνας με δημοσίευμα της «Sport» να αναφέρει για κίνηση της Μπαρτσελόνα για τον Σενεγαλέζο «πύργο» της άμυνας της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί.

Μάλιστα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε σύμφωνα με το ρεπορτάζ ετοιμάζεται να δώσει στην ομάδα του ιταλικού Νότου 40 εκατ. ευρώ και τρεις παίκτες! Πρόκειται για τους Ντένις Σουάρεθ, Πάκο Αλκάθερ και Αντρέ Γκόμες, οι οποίοι δεν έπεισαν τον Βάσκο τεχνικό και η παραμονή τους και την επόμενη χρονιά στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο 27χρονος διεθνής Σενεγαλέζος, ήρθε στην Ιταλία και τη Νάπολι από τη Γκενκ το 2014 και έκτοτε είναι βασικός και αναντικατάστατος στους παρτενοπέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ