Record : «Αποφάσισε να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Record : «Αποφάσισε να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Με σημερινό της πρωτοσέλιδο η πορτογαλική εφημερίδα Record αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πορτογαλική εφημερίδα Record κάνει αναφορά στο θέμα της ενδεχόμενης αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται σε κατάσταση αγωνίας έπειτα τη δήλωση-βόμβα του Πορτογάλου σούπερ σταρ έπειτα από τον τελικό του Champions League. Το θέμα που κυριαρχεί φυσικά στην ισπανική πρωτεύουσα είναι το αν θα παραμείνει ή όχι στους μερέγχες ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ρονάλντο μια βδομάδα έπειτα από τη δήλωσή του, είχε πει ότι θα τοποθετηθεί περί του θέματος άμεσα, πράγμα το οποίο δεν έχει κάνει και τα σενάρια περί αποχώρησής του από τη «βασίλισσα» έχουν φουντώσει για τα καλά. Η Record από την πλευρά της έριξε «λάδι στη φωτιά» με το σημερινό της πρωτοσέλιδο το οποίο κάνει λόγο για «ειλημμένη και μη αναστρέψιμη απόφαση»!

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναγράφεται πως ο λόγος αποχώρησής του είναι διότι ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν κράτησε την υπόσχεσή του για το νέο συμβόλαιο στον CR7. Επίσης, αναφέρεται ότι οι πιθανοί προορισμοί του θα είναι η Ιταλία, η Γαλλία και η Αγγλία. Πάντως, άμεσα αναμένεται ραντεβού των δύο πλευρών το οποίο θα κρίνει πάρα πολλά για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε το σχετικό πρωτοσέλιδο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ