Στρέφεται σε Σαλάχ η Μπαρτσελόνα

Στρέφεται σε Σαλάχ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της στον Μοχάμεντ Σαλάχ, στον οποίο θα στραφεί εφόσον τελικά «ναυαγήσει» η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν.

Η Μπαρτσελόνα προτίθεται να στραφεί στον Μοχάμεντ Σαλάχ, σε περίπτωση που η υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν οδηγηθεί σε «ναυάγιο», σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής «AS». Οι αρνητικές ενδείξεις όσον αφορά στη μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και τον ίδιο τον Γκριεζμάν να βάζουν σημαντικά εμπόδια στο δρόμο των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, φέρεται να έχει πραγματοποιηθεί ήδη μία επαφή μεταξύ του εκπροσώπου του Αιγύπτιου άσου της Λίβερπουλ και της διοίκησης των Καταλανών, προκειμένου να διασαφηνιστούν οι προθέσεις της κάθε πλευράς. Επίσης, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι «κόκκινοι» δεν έχουν πρόβλημα να εισέλθουν σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του Σαλάχ, με την προϋπόθεση η τιμή εκκίνησης να ξεπερνά τα 100.000.000 ευρώ, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται να ενδιαφέρεται για την προοπτική της Μπαρτσελόνα.

Ο 26χρονος κατέγραψε συνολικά 52 εμφανίσεις και 44 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, ενώ ανακηρύχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Premier League. Οι εκπληκτικές επιδόσεις του τον έχουν φέρει σε σημείο να συγκρίνεται με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ