Ο Μίτσελ πιθανός διάδοχος του Ζιντάν

Ο Μίτσελ πιθανός διάδοχος του Ζιντάν

Σύμφωνα με την As ο πρώην Ερυθρόλευκος προπονητής Μίτσελ βρίσκεται στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης με τους πιθανούς διαδόχους του Ζινεντίν Ζιντάν!

Ένα ένα σβήνουν τα ονόματα από τη λίστα τους οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης. Κανένας εκ των Γιόαχιμ Λεβ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, Γιούργκεν Κλοπ, Μάσιμο Αλέγκρι και Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν ήρθε σε συμφωνία με τους Μαδριλένους που συνεχίζουν το… σαφάρι αναζήτησης του νέου τους προπονητή μετά τη «φυγή» του Ζινεντίν Ζιντάν.

Σημερινό (05/06) άρθρο της As αποκαλύπτει ένα ακόμα όνομα του γνωστού μας από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Μίτσελ! Ο πρώην τεχνικός των Ερυθρόλευκων με θητεία και στη La Liga (στον πάγκο της Μάλαγα) έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας ως ποδοσφαιριστής. Το Σαντιάγο Μπερναμπέου δεν του είνα άγνωστο. Κάθε άλλο…

Τον Μάρτη του περασμένου έτους μάλιστα είχε δηλώσει: «Κάποια μέρα με βλέπω στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»! Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας χαίρει του σεβασμού της πλειοψηφίας του κόσμου και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια του επίσημη πρόταση των Μερένχες δύσκολα θα αρνηθεί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ