Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με τον Μανέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με τον Μανέ

Γαλλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο Σαντιό Μανέ έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό, όμως η αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν καθυστερεί την υπόθεση του Σενεγαλέζου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Σαντιό Μανέ για την απόκτηση του Αφρικανού επιθετικού της Λίβερπουλ, ο οποίος μάλιστα σκόραρε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στους μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό ρεπορτάζ της Equipe, οι «μερένγκες» έχουν συμφωνήσει εδώ και πολλές ημέρες με τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η αιφνίδια αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας φέρεται να απέσπασε την προσοχή της διοίκησης των Μαδριλένων, η οποία έχει εστιάσει στην εύρεση διαδόχου του Γάλλου και έχει αφήσει στην άκρη την υπόθεση του Μανέ. Η Ρεάλ σκοπεύει να εισέλθει σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ αφότου συμφωνήσει με νέο προπονητή, ελπίζοντας βέβαια η υπόθεση του Σενεγαλέζου να έχει αίσιο τέλος.

Οι «κόκκινοι» απέκτησαν τον 26χρονο έναντι 40.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2016 από τη Σαουθάμπτον, επομένως οι απαιτήσεις τους αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλές, λαμβάνοντας υπόψη και την εξέλιξή του στο μεσοδιάστημα. Ο Μανέ πραγματοποίησε 44 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και πέτυχε 20 γκολ, όντας εκ των ποδοσφαιριστών που συντέλεσαν την εκπληκτική επιθετική τριάδα της Λίβερπουλ, μαζί με τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ