Στο «ραντάρ» της FIFA η Μπαρτσελόνα λόγω Γκριεζμάν

Στο «ραντάρ» της FIFA η Μπαρτσελόνα λόγω Γκριεζμάν

Η υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν προκαλεί νέα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα με τη FIFA, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Η Μπαρτσελόνα έχει προσελκύσει εκ νέου την προσοχή της FIFA για αρνητικούς λόγους και συγκεκριμένα εξαιτίας της επαφής που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει με τον Αντουάν Γκριεζμάν, εν άγνοια της ομάδας του Γάλλου επιθετικού, Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι γνωστό ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και οι «μπλαουγκράνα» ενδέχεται να τους έχουν παραβιάσει στην υπόθεση του 27χρονου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «AS».

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1» τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, είχε παραδεχθεί ότι είχε μιλήσει με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, όπως είχε τονίσει, για θέματα που δεν αφορούσαν στην υπόθεση της πιθανής μεταγραφής του Γάλλου στην καταλανική ομάδα.

Εφόσον η υπόθεση ανοίξει επίσημα, προχωρήσει και εντέλει αποδειχθεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA ότι η Μπαρτσελόνα παρέβη τον εν λόγω κανονισμό, η ποινή της μπορεί να κινηθεί από τρεις έως πέντε περιόδους απαγόρευσης μεταγραφών, ενώ του Γκριεζμάν από τέσσερις μέχρι έξι μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο Γκριεζμάν έχει συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος» έως το 2022, ενώ οι κανονισμοί της FIFA επιτρέπουν να έρθει στους παίκτες να έρθουν σε επαφή με άλλες ομάδες μόνο στο τελευταίο εξάμηνο της σύμβασής τους. Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Σοθιεδάδ πραγματοποίησε συνολικά 49 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και πέτυχε 29 γκολ. Αυτή τη στιγμή έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας και προετοιμάζεται για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ