Η αποχώρηση του Ζιντάν δυσκολεύει την παραμονή του Ρονάλντο

Η αποχώρηση του Ζιντάν δυσκολεύει την παραμονή του Ρονάλντο

Η αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα.

Η αιφνίδια αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης επιφέρει ακόμη ένα πρόβλημα για τους «μερέγνκες». Σύμφωνα δημοσίευμα της ισπανικής «AS», λόγω της φυγής του Γάλλου προπονητή, ανεβαίνει και ο βαθμός δυσκολίας όσον αφορά στην παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός είχε εκτιμήσει ιδιαίτερα τη στήριξη του «Ζιζού» τη φετινή σεζόν, ο οποίος αρνήθηκε να αμφισβητήσει τον «αστέρα» της Ρεάλ ακόμη και στο ξεκίνημα, που οι επιδόσεις του τελευταίου κινούνταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο για τα δεδομένα του.

Επιπλέον, ο Ζιντάν είχε πιέσει κατ’ επανάληψη τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ανανεώσει το συμβόλαιο του 33χρονου φορ, ενώ σημαντική παρουσιάζεται και η τριμελής συνεργασία μεταξύ των δύο ανδρών και του Σέρχιο Ράμος, με στόχο τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Μάλιστα, ο 45χρονος τεχνικός φέρεται να ζητούσε συχνά τις συμβουλές των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Ο Ρονάλντο έχει προϊδεάσει για αποχώρησή του από τη Ρεάλ το προσεχές διάστημα, ενώ προ ημερών διέρρευσαν οι λόγοι της δυσαρέσκειάς του με τους Μαδριλένους. Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να τον έχει τοποθετημένο στο μεταγραφικό στόχαστρό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ