«Ο Γκριεζμάν θα φύγει σε… τέσσερα χρόνια από την Ατλέτικο»

«Ο Γκριεζμάν θα φύγει σε… τέσσερα χρόνια από την Ατλέτικο»

Αυτή η ατάκα βγήκε από τα χείλη του προέδρου της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, δείχνοντας πως το σίριαλ της μεταγραφής του Γάλλου σούπερ σταρ έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Η σπέκουλα σχετικά με το μέλλον του Αντουάν Γκιεζμάν και την επικείμενη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα καλά κρατεί και μάλιστα από το περασμένο καλοκαίρι και την προσπάθεια των Μπλαουγκράνα να τον αποκτήσουν. Φέτος και πάλι μια από τα ίδια με τα δημοσιεύματα να φέρνουν τον Γάλλο στράικερ μια ανάσα από την Βαρκελώνη.

Το όλο αυτό κλίμα… βεβαιότητας έρχεται να χαλάσει με τον πιο απόλυτο τρόπο ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο 70χρονος:

«Δεν ξέρω το πρόβλημα των άλλων ομάδων. Αυτό που λέω, είναι αυτό που πάντα έλεγα: “Ο Γκριεζμάν έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο για άλλα τέσσερα χρόνια και είναι πολύ δύσκολο να φύγει, παρά μόνο σε… τέσσερα χρόνια».

Ο Γκριεζμάν προς το παρόν κλείνει τα αυτιά του σε όλα αυτά και είναι συγκεντρωμένος στην προετοιμασία των εξαιρετικά φιλόδοξων τρικολόρ ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας, των οποίων θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ