Ρονάλντο : «Θα αποσυρθώ στα 41 μου»

Ρονάλντο : «Θα αποσυρθώ στα 41 μου»

Μέχρι τα 41 θα αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε ο ίδιος στο πλαίσιο της «ανοικτής ημέρας στα ΜΜΕ» που διοργάνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο «CR7», ο οποίος προετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ και στοχεύει στην τρίτη σερί κατάκτηση του τίτλου με τη «Βασίλισσα», σημείωσε ότι είναι 23 χρόνων σε βιολογική ηλικία, αναφέρθηκε στο μέλλον του, στον μεγάλο τελικό του Κιέβου, στον Νεϊμάρ, αλλά και στον Πέρεθ.

Μιλώντας στην «Chiringuito de Jugones», ο Πορτογάλος σταρ τόνισε για το μέλλον του: «Το μέλλον βρίσκεται στο παιχνίδι του Σαββάτου. Θα πρέπει να παίξω, να κερδίσω και να περάσω στην Ιστορία. Το πιο σημαντικό πράγμα για το μέλλον είναι το παρόν και το παρόν είναι τώρα. Είπα ότι θα αποχωρήσω στα 41 μου χρόνια. Είμαι 23 χρονών σε βιολογική ηλικία».

Για το ενδεχόμενο ο Νεϊμάρ να πάρει μεταγραφή στους «μερένχες», ο Κριστιάνο δήλωσε: «Πάντα μιλάμε για παίκτες, όταν πρόκειται για μία πιθανή απόκτηση. Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, και πάντα μιλάμε για 50 παίκτες που θα έρθουν και στο τέλος κανείς δεν έρχεται. Στο τέλος εκείνοι που φτάνουν στον τελικό είναι πάντα οι ίδιοι. Οι καλύτεροι είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Μπενζεμά, Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ…είναι όλοι εδώ».

Όσον αφορά τον Φλορεντίνο Πέρεθ, υποστήριξε: «Δεν είπα ποτέ ότι δεν αισθάνομαι αγάπη, έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες με αγαπάνε. Ο Φλορεντίνο δίνει την αγάπη για μένα και τους άλλους μπορώ, επίσης να πω ότι δεν πρέπει να είμαι ο καλύτερος φίλος του προέδρου. Όμως μου φέρεται καλά …Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσουμε ακόμα για την Χρυσή Μπάλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ