Ινιέστα : Οι τελευταίες στιγμές του στο «Καμπ Νόου» (vid)

Ινιέστα : Οι τελευταίες στιγμές του στο «Καμπ Νόου» (vid)

Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να αποχαιρετά τον Αντρές Ινιέστα παραθέτοντας βίντεο και φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του εμβληματικού αρχηγού της από τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρου του Καμπ Νόου.

Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια ο Αντρές Ινιεστα αποτελεί παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να καταγράφουν κάθε ένα από τις τελευταίες στιγμές του μεγάλου αρχηγού στον σύλλογο.

Τις τελευταίες ώρες οι μπλαουγκράνα παραθέτουν συνεχώς υλικό στα social media που κατέχουν από την παρουσία του Ινιέστα τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Το τελευταίο video τον δείχνει να αδειάζει το ντουλάπι του στα αποδυτήρια του Καμπ Νου και στη συνέχεια αφού το αγγίζει για τελευταία φορά να αναχωρεί εμφανώς συγκινημένος.

«Η πιο δύσκολη στιγμή έρχεται πάντα στο τέλος. Το να λες “αντίο” στο “Καμπ Νόου” για τελευταία φορά», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο των Καταλανών στην εν λόγω ανάρτηση.

Εξάλλου σε άλλο βίντεο, ο θρύλος της Μπάρτσα κάθεται στο κέντρο του άδειου Καμπ Νου και βυθισμένος στις σκέψεις και τις πλούσιες αναμνήσεις που έχει από το ιστορικό γήπεδο, βιώνει τις τελευταίες στιγμές του σε αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ